Válassz!
 • Jégkert Kraft Sörbár a Széna téren! 😮
  Nyáron Kraft SörKert, télen Kraft SörBár!
 • 🍺 24 MultiTAP // 24 féle #magyar csapolt kézműves #kraft sör a csapon!
 • 🍻 Jégpálya közvetlenül a SörBár alatt, ha korizni szeretnétek!
 • 🏓 4 db-os sörkóstolók, ha csak ki szeretnéd próbálni a söröket (4x1dl)
 • 🍔 Pub Food & Óriás hamburgerek
 • ⚽️ Focimeccsek // Sportközvetítések 6 óriás TV-n
 • 📱 Rendelj közvetlenül a telefonoddal az asztalodtól! 😮
 • 📱 A mobilodról fizetni is tudod a számlád online, bankkártyával 😮
 • 📞 Asztalfoglalás: +36-70-311-3000
 • 1027 Bp. Bakfark Bálint u. 2.
 • Kraft // Kert // Buda
Jégkert belsőtér Jégkert étterem Jégkert folyosó

A Jégkert igazi „átváltozóművész” a Széna téren: az óriási sörkertünk májustól szeptemberig 36 féle hazai kézműves kraft sörrel a csapon vár, októbertől áprilisig pedig 24 féle kraft sörrel, jégpályaként és sörbárként funkcionál éjszakai korival, közönségjéggel, kori-hokisulival és amatőr jégkoronggal, pub foddal! A szuper hangulat a sörkínálattal és a lampionokkal egész évben kitart, a jó idővel pedig a kerthelyiség másik arcát ismerheted meg.

Jégkert korizás Jégkert hoki Jégkert korizás

A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Bejutni a Margit körúttal párhuzamos Varsányi Irén utca felől tudsz, minden nap 11-01 között. A Jégkert ideális hely baráti beszélgetésekre, kollégákkal munka utáni koccintásra, kellemes vacsorára, romantikus randevúkra, ismerkedésre és szakításra, meccsnézésre, céges rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra és tejfakasztó partikra, évfolyam-találkozókra, másnapos regenerációra, üzleti megbeszélésre és kapcsolattartásra, felpörgésre és búfelejtésre.

Jégkert bélszín Jégkert desszert Jégkert sajt

Filozófiánk a hazai kisüzemi sörfőzdéknek való téradás, hogy meg tudjátok kóstolni Ti is a kiváló magyar kézműves söröket, így egyedülálló, nyáron 36 féle, télen 24 féle csapolt sör közül válogathatsz nálunk! Csaplistánk folyamatosan változik, így érdemes sietned a kóstolással, ha kinéztél valamilyen sort a csapunkon:)! A széles sörkínálat mellett lehetőség van négy darabos sörkóstolót rendelni, így kipróbálhatsz több sört is és kiderítheted melyiket szereted a legjobban. Pub food, magyaros ízek, óriás hamburgerek alkotják az állandó étlapot. A Séf ajánlatában hetente változó ételei közt pedig nem mindennapi levesekkel, salátákkal, különleges főételekkel várunk. Munkanapokon 11-15 óra között kedvezményes ebédmenüvel várunk és hétvégén is szuper választás a kert a családi ebédekhez: a kedves kiszolgáláshoz otthonos légkör társul, a kicsiket pedig gyereksarokkal és játékokkal várjuk. Ha mást szeretnél nézni, mint ami éppen az óriás TV-ken megy, csak szólnod kell a pincérnek és olyan sporteseményre kapcsolunk, amire kíváncsi vagy!

Jégkert csap Jégkert srác Jégkert sör

A Jégkertben közvetlenül telefonról is lehet rendelni, ehhez csak egy QR kódot kell kérned a pincértől és egész nap tudsz a mobilrodról rendelni az asztalodhoz ételt-ital, pincér keresés nélkül! És még a számlát is kiegyenlítheted online a mobilodról, az asztalodnál ülve, a bankkártyáddal – extrém kényelmes!

A Jégkertben vendégkártyás fizetési rendszer működik: belépéskor mindenki kóddal ellátott vendégkártyát kap, mellyel a kertben bármit rendelhet magának. Nem kell körönként elővenni a pénztárcát, egy összegben tudtok fizetni a távozáskor, ami baráti társaságoknak nagyon ideális, mert így megúszhatjátok az este végén felmerülő elszámolási procedúrát.

A Jégkert rajongójává válni igencsak egyszerű, és hosszú távon még meg is éri. Ingyenes névre szóló törzskártyát lehet igényelni, ami állandó kedvezményekkel jár: minden korsó sörre, pálinkára és napi ebéd menüre 100 pontot adunk a kártyára (1pont=1 Ft), melyet a következő alkalmak során bármikor le lehet fogyasztani. A törzsvendégkártyával egész évben kedvezménnyel fogyaszthatsz a Jégkertben és ősztől tavaszig a -Jégkert helyén lévő- Budai Jégpályán is!

Jégkert sátor Jégkert sör Jégkert kert

Oszd meg barátaiddal ha a Jégkertben vagy: Jelentkezz be mobilodról Untappd-en, Facebookon vagy Instagram-on. A Jégkert egész területén ingyenes WIFI vár Téged, a jelszót nyugodtan kérdezd meg a pincértől!

Ha kedvet kaptál, foglalj asztalt nálunk és érezd jól magad!
Szeretettel várunk a Jégkertben!
Asztalfoglalás kizárólag telefonon:
+36-70-311-3000