Válassz!
 • Buda legnagyobb sörkertje az ország legtöbb sörcsapjával! 😮
  Nyáron Kraft SörKert, télen Kraft SörBár!
 • 🍺 36 MultiTAP // 36 féle #magyar csapolt kézműves #kraft sör a csapon!
 • 🍻 4 db-os sörkóstolók, ha csak ki szeretnéd próbálni a söröket (4x1dl)
 • 🏓 Ping-pong, csocsó, teke, biliárd, darts
 • 🍔 Pub Food & Óriás hamburgerek
 • ⚽️ Focimeccsek // Sportközvetítések 16 óriás TV-n
 • 📱 Rendelj közvetlenül a telefonoddal az asztalodtól! 😮
 • 📱 A mobilodról fizetni is tudod a számlád online, bankkártyával 😮
 • 🍻 Baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek a legideálisabb kiülős hely Budapesten!❤
 • 📞 Asztalfoglalás 10-20-30, de akár 50 főre is!
 • 📞 Asztalfoglalás: Online
 • 1027 Bp. Bakfark Bálint u. 2.
 • Kraft // Kert // Buda
Jégkert barátaiddal Jégkert lampion Jégkert kerthelyiség

A Jégkert igazi „átváltozóművész” a Széna téren: az óriási sörkertünk májustól szeptemberig 36 féle hazai kézműves kraft sörrel a csapon vár, októbertől áprilisig jégpályaként és étteremként funkcionál éjszakai korival, közönségjéggel, kori-hokisulival és amatőr jégkoronggal. A szuper hangulat a sörkínálattal és a lampionokkal egész évben kitart, a jó idővel pedig a kerthelyiség másik arcát ismerheted meg.

A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Bejutni a Margit körúttal párhuzamos Varsányi Irén utca felől tudsz, minden nap 11-01 között. A Jégkert ideális hely baráti beszélgetésekre, kollégákkal munka utáni koccintásra, kellemes vacsorára, romantikus randevúkra, ismerkedésre és szakításra, meccsnézésre, céges rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra és tejfakasztó partikra, évfolyam-találkozókra, másnapos regenerációra, üzleti megbeszélésre és kapcsolattartásra, felpörgésre és búfelejtésre.

Jégkert csocsó Jégkert meccsnézés Jégkert baráti

Filozófiánk a hazai kisüzemi sörfőzdéknek való téradás, hogy meg tudjátok kóstolni Ti is a kiváló magyar kézműves söröket, így egyedülálló, 36 féle csapolt sör közül válogathatsz nálunk! Csaplistánk folyamatosan változik, így érdemes sietned a kóstolással, ha kinéztél valamilyen sort a csapunkon:)! A széles sörkínálat mellett lehetőség van négy darabos sörkóstolót rendelni, így kipróbálhatsz több sört is és kiderítheted melyiket szereted a legjobban. A nyári szezonnal kezdődnek a sörpremierek, és természetesen lehetőséged van jót enni is: pub food & óriás hamburgerek, magyaros ízek alkotják az állandó étlapot. A Séf ajánlatában hetente változó ételei közt pedig nem mindennapi levesekkel, salátákkal, különleges főételekkel várunk. Munkanapokon 11-15 óra között kedvezményes ebédmenüvel várunk és hétvégén is szuper választás a kert a családi ebédekhez: a kedves kiszolgáláshoz otthonos légkör társul, a kicsiket pedig gyereksarokkal és játékokkal várjuk.

Jégkert hamburgerek Jégkert sörkínálat Jégkert főételek

A Jégkertben kényelmes kültéri székeken foglalhatsz helyet, vagy választhatod valamelyik szimpatikus beülős boxot is. A pincéreket egyedi pincérhívós lampionnal tudod magatokhoz szólítani, a beépített hangszórókkal pedig válthatsz a háttérzene és a TV hangja között is, így kényelmesen megnézhettek egy sportközvetítést, hallgathatjátok a pub zenéjét, de ki is kapcsolhatjátok azt, ha zavar a beszélgetésben!

A Jégkertben közvetlenül telefonról is lehet rendelni, ehhez csak egy QR kódot kell kérned a pincértől és egész nap tudsz a mobilrodról rendelni az asztalodhoz ételt-ital, pincér keresés nélkül! És még a számlát is kiegyenlítheted online a mobilodról, az asztalodnál ülve, a bankkártyáddal – extrém kényelmes!

Biliárdasztal, csocsó, ping-pong, darts – ha kis játékra vágytok barátaiddal, minden adott! Emellet a Jégkertben minden nagyobb sporteseményt több kivetítőn közvetítünk, nálunk nem maradsz le semmiről! Ha mást szeretnél nézni, mint ami éppen a kivetítőn megy, csak szólnod kell a pincérnek és olyan sporteseményre kapcsolunk, amire kíváncsi vagy!

Jégkert QR Jégkert biliárd Jégkert beülős

A Jégkertben vendégkártyás fizetési rendszer működik: belépéskor mindenki kóddal ellátott vendégkártyát kap, mellyel a kertben bármit rendelhet magának. Nem kell körönként elővenni a pénztárcát, egy összegben tudtok fizetni a távozáskor, ami baráti társaságoknak nagyon ideális, mert így megúszhatjátok az este végén felmerülő elszámolási procedúrát.

A Jégkert rajongójává válni igencsak egyszerű, és hosszú távon még meg is éri. Ingyenes névre szóló törzskártyát lehet igényelni, ami állandó kedvezményekkel jár: minden korsó sörre, pálinkára és napi ebéd menüre 100 pontot adunk a kártyára (1pont=1 Ft), melyet a következő alkalmak során bármikor le lehet fogyasztani. A törzsvendégkártyával egész évben kedvezménnyel fogyaszthatsz a Jégkertben és ősztől tavaszig a -Jégkert helyén lévő- Budai Jégpályán is!

Jégkert kert este Jégkert kerékpár Jégkert hamburger választék

Oszd meg barátaiddal ha a Jégkertben vagy: Jelentkezz be mobilodról Untappd-en, Facebookon vagy Instagram-on. A Jégkert egész területén ingyenes WIFI vár Téged, a jelszót nyugodtan kérdezd meg a pincértől!

Van azért egy kis korlátozásunk is: Este 8 óra után 18 év alattiak nem tartózkodhatnak a kert területén, kivéve, ha szülői kísérettel érkeznek.

Ha kedvet kaptál, foglalj asztalt nálunk és érezd jól magad!
Szeretettel várunk a Jégkertben!
Asztalfoglalás: Online